HAUSJÄRVEN TALVIRALLISPRINT 2011

Hausjärven Puujaassa ajetaan 13. helmikuuta rallisprint kilpailu, nyt järjestettävä kilpailu on kuudes, ja toisen kerran Suomenmestaruus osakilpailu.

        

Kilpailun johtajana toimii, kuten edellisenä vuotenakin Esko Reinikainen, Eskolle voi soitella 050 4337273, tai lähetellä postia sahtivaarit.er@elisanet.fi

Vuoden 2010 TV-lähetyksiä löytyy SM-Rallisprintin omilta sivuilta, mm. Tomi Hallian incar kuvaa viimevuoden toisesta osakilpailusta, eli Puujaanlenkiltä

HUOM ! Sprintin kilpailu päivänä median edustajat käyvät kilpailutoimistossa kuittaamassa media liivit , jos heillä ei ole omia. Medialla OLTAVA liivit päällä.

                         Lisää tietoa SM-Rallisprintin omilta sivuilta.

Kilpailupaikka Hausjärven kunnan Puujaassa. Opasteet kantatie 54:ltä. Yleisö Wc:t varikolla ja ratapisteiden 1,20 ap ja 25 läheisyysessä. Kioskit varikolla ja ratapisteiden 1, 7 ap, 11, 20 ap ja 25 läheisyydessä. Myynnissä ”perinteiset” kisa tuotteet, Kahvi, sämpylä, mehu ja makkara. Varikon kioskissa monipuolisempi valikoima. Järjestäjän mielestä hyviä katselupaikkoja: Rt-piste 1, hyppyri rt-piste 4, ” takapiikki ” rt-piste 7, mutkat rt-piste 11-13, pellolla rt-piste 14 alueella laaja katselu-alue. Rt-piste 20 ap lähistöllä, rt-piste 25. Yleisöparkit Saarentie, tulo piste 1 lähistöltä, Takapiikki entinen Puujaan koulu, tulo Vähäkallion tai Piippukallion teiden kautta. Ansiontie saapuminen Oitin risteyksen kautta, Puujaantie kantatie 54 kautta (Puujaa), Hongistontie, tulo samaa kautta kun Puujaa, n, 300 m ja vasemmalle Hongistontie. Ei pysäköintimaksuja. Yleisölle opasteet kantatie 54:ltä. Lipunmyyntipaikat, Saarentien tulosta, rt-piste 7 ap saapuminen Vähäkallion tai Piippukallionteiden kautta, Ansiontie, saapuminen Oitin risteyksen kautta. Puujaantie rt-piste 20 ap lähistöllä, Hongistontie, saapuminen samaa kautta kun edellinen, kantatieltä Puujaantielle ja noin 300 m vasemmalle Hongistontie.

        

©2020 Hausjärven UA - Putteri (MMD Networks Oy)