Miehemme Walesissa.
5-7. joulukuuta ajetussa kauden viimeisessä rallin MM-kilpailussa oli upeasti edustus myöskin seurastamme. Kun AKK:n hallituksen jäsen Heikki Westerlund täytti 50 v hänen ystävänsä ja yhteistyökumppaninsa hommasivat hänelle yllätys lahjana osallistumisen Walesin MM-osakilpailuun, avautui samalla Heíkin pitkä-aikaiselle kartturille seuramme puheenjohtajalle Arto Sirpomalle mahdollisuus Walesin nummien ihailuun. Yllätys oli Westerlundille täydellinen vaikka lahjaa oli suunniteltu jo puoli vuotta etukäteen. Auto numerolla 66 oli ilmoitettu nimillä " Tommi Luostarinen ja S.Suhonen, jonka nimen taakse kätkeytyi Arto Sirpoma. Hyvin alkanut kisa keskeytyi kuitenkin ulosajoon EK 12:sta . Kartturin oman ilmoituksen mukaan vain pieneen sekunnin kartanluku virheeseen. Ei Artsin tuosta kannata välittää, olihan samassa kisassa esim, Hirvosella ovat kiemuransa. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, vai miten se meni.
RiiUA:n Teemu Arminen  oli kisassa ajamassa ja näin Teemun huoltomies seuramme hallituksen jäsen Raino Altti myöskin pääsi nummien ihailijoiden joukkoon. Pikkulinnut lauloivat, että olisi ollut Rainolle ihan eka reissu Suomen rajojen ulkopuolelle. Mutta ne oli niitä lintujen juttuja. Kaiken kaikkiaan pienen mutta pippurisen seuramme jäseniä löytyy monenlaisista autourheilu ympyröistä.
 
Vuosikokouksen satoa.
Marraskuun 8 päivä pidetyssä yhdistyksen vuosikokouksessa hahmoteltiin vuoden 2009 toiminnan painopiste-alueita. Ne muodostuivat seuraavanlaisiksi. Toimintaa luotsaa hallitus jonka puheenjohtajana jatkaa Arto Sirpoma. Muut hallituksen jäsenet ovat Raino Altti, Hannu Reinikainen, Jukka Heikkilä, Jouni Suorsa, Marko Suikkari ja Ari Valkonen. Varajäseniksi valittiin Eeva Torttila, Pekka Mustanoja ja Mikko Tonttila.
Tiedotuksessa pyritään edelleen tehostamaan kotisivujen ja sähköpostin käyttöä. Muita tiedotuksen keinoja tuskin käytetään paitsi kokousten koollekutsuminen sääntöjen määräämällä tavalla joka on edelleen postin välityksellä.
Kilpailujen järjestämisen puolella pääpaino on Hausjärven Talvirallisprint 2009 ja seuran ensimmäisen jokkis kisan järjestämiset. Kolmen perättäisen sprintin järjestäminen pienelle seuralle on osoittautunut kovin vaativaksi, joten vuoden 2009 kisaa olemme järjestämässä yhdessä RiiUA:n kanssa.
Myöskin pyydettäessä ollaan valmiit osallistumaan Neste Oil rallin järjestelyihin.  Vuonna 2011 on 8 alueen vuoro järjestää jokkiksen yleinen SM-kilpalu. Tämä EHKÄ tullaan järjestämään yhteistyössä useamman lähi-alueen seuran kesken. Keskustelut asiasta on jo aloitettu.
Muita toimintoja olisi ajoharjoittelupäivän ja kesäretken järjestäminen. Seura täyttää vuonna 2009 20 vuotta, joka on tietenkin toiminnassa huomioitu. Seurasta on jo useampana vuonna ollut jokkiksen liiga mestaruuskilpailuissa kolme joukkuetta ja samaan pyritään tulevana vuonnakin .
Tässä näitä tärkempiä tapahtumia. Aika näyttää kuinka niistä selviydymme.
Kokouksessa jaettiin vuoden aikana toiminnasta ansioituneille seuraavat palkinnot, aktiivitoimijan kiertopalkinto Jouni Suorsalle, Tiedotuspalkinto Ari Valkoselle ja toimitsijapalkinto Pekka Pyrälle. 100 e stipendin sai Arto Sirpoma ansioistaan rallin SM-sarjassa. Tilaisuudesta muutama kuva Kuvamateriaali kansiossa .
 
Aluemestaruus palkintogaala
21.11 oli Hyvinkäällä Aluemestaruus palkintogaala ja seurasta oli kaksi edustajaa jokkispuolelta paikalla mitalia noutamassa . Tuulia Sundell sai naisten luokasta pronssia ja Ari Valkonen yleisen luokan puolelta hopeaa .
 
Heippa ihmiset !
Nyt kun seurojen toiminta kuluvalta kaudelta on lähes syyskokouksia vaille , on syytä tarkastella mitä se HausUA:n kohdalla pitää takanaan .
Seuran nimissä ensimmäinen tapahtuma oli loppiaisena 5.1 järjestetty Riihimäki-Rallin 1 EK . Sitten 2.3 järjestyksessään kolmas Hausjärven Talvi-rallisprint . 17.5 Black Rocket-Rallin 4 EK . 28.6 ajettin seuran ajoharjoittelupäivä Hyvinkään radalla . 2.8 oli seuran ensi esiintyminen rallin maailmanmestaruus kilpailuissa , kun olimme 24 henkilön voimin järjestämässä EK 20 eli Juupajoen EK:ta . Tehtävämme oli toimia EK:n päällikkötason tehtävissä , sekä miehittää väliviesti pisteet ja järjestyksenvalvonta hommissa . 23.8 olimme yhdessä RiiUA:n kanssa tekemässä 29 kerran järjestettävää Riksun Ryminä JM-kisaa . Viimeisenä tapahtuma 30-31.8 JM-Liigamestaruuskilpailut , mihin seura osallistui jo lähes perinteisesti kolmella joukkueella . Tuossa kisassa kävi niin , että SVR-Team ja Sahtivaarit joutuivat liigan kovimpaan lohkoon , seurauksena , että jopa viime vuoden seitsemäs SVR-Team joutui toteamaan lohkon kovuuden ja putosi jatkosta . Sen sijaan Vilppulan karsinnan kautta pääsi sunnuntain semifinaaliin Pajamäki Racing joukkue , ollen lopulta kisan 12 .
Kaiken kaikkiaan näiden tapahtumien järjestämiseen osallistui 317 henkilöä . Ymmärrämme ettei tähän olisi pelkästään seuran jäsenten panos riittänyt , vaan tarvitsimme niin naapuriseurojen kuin ystävien ja perheenjäsenten apua . Tässä yhteydessä kaikille näihin tapahtumiin osallistuneille tuhannet kiitokset . Lisäksi vuoden tapahtumiin kuuluu jäsenten lukuisat osallistumiset muiden seurojen kisoihin , niin kilpailijana kuin erilaisissa toimihenkilötehtävissä . Näistä lähempi tieto vuoden 2008 toimintakertomuksessa .
Tämä tuli vähän listan omaisesti , mutta antanee osviittaa mitä olemme tehneet . Tuossa alussa tuli mainittua syyskokoukset . Se on Lempparissa 8.11 .Laittakaa jo nyt kalenteriin ylös . Virallinen kutsu tulee myöhemmin . Oikein hyvää alkanutta syksyä ja onnea niihin loppukauden kisoihin .
PS. Kerho-illat ovat alkaneet taas pyörimään Hikiän Haraldissa !
Terv.  Sihteeri
 
TÄRKEÄÄ. TÄRKEÄÄ.
Heippa.
Kaikki Hausjärven Talvirallisprint 2009 tekemisestä kiinostuneet pohtimaan sprintin tekemistä tiistaina 9.9 klo 18.00 Haraldiin. Myös kaverit ja perheenjäsenet ovat tervetulleita rakentamaan seuran suurinta tapahtumaa.
 
Tässä seuran hallituksen terveisiä.
Seuran hallitus on huolestuneena seurannut kilpailujen järjestämisiin liittyvää tilannetta. Esim, alueellamme on viime vuonna ainakin kaksi autokilpailua jouduttu perumaan kokonaan ja useampia lyhentämään ja myöskin naapuriseurojemme kisoja  uhkaa ainakin tällä hetkellä sama tilanne ensi vuonna. Syynä tekijöiden eli talkoolaisten puuttuminen. Ettei HausUA olisi osaltaan syyllinen tälläisen "trendin" jatkumiseen on hallitus "kaikessa viisaudessaan" tehnyt seuraavan päätöksen.
Jokainen seuran jäsen, joka kahden vuoden aikana osallistuu kolme kertaa SEURAN järjestämään tapahtumaan, rallin ek, sprint, jokkis tai jokin muu tapahtuma johon seuraamme on pyydetty yhteistyöhön, maksaa seura tälle kansallisen kilpailija lisenssin. Kahden vuoden määrä-aika alkaa siitä kun tämä viesti julkaistaan. Seuran hallituksen päättämät henkilöt suorittavat talkoolaisten rekrytoinnin ja kulloinkin seuran sihteerinä toimiva taltioi henkilöiden osallistumisen. Talkoolaisten jotka eivät kilpaile palkitseminen päätetään myöhemmin.
Toivottavasti HausUA näyttää näin esimerkkiä muille seuroille, ettei autourheilu kansallisella tasolla lähivuosien aikana häviä olemattomiin.
Huom!!   Huom !!!
Ilmoittautumiset 28.6 ajoharjoittelupäivään hyvinkäälle viimeistään 13.6
mennessä. Ainoastaan Eskolle ( puh, 050-4337273 ) tehdyt ilmoittautumiset
huomioidaan. Ilmoittaudu ajoissa, ettei unohdusten vuoksi tule tapahtuman
peruutusta.
  
JM-Kesäkauden avaus Kokemäellä 19-20.4.2008
Lauantaina ajettiin pappaluokka , jossa seuraamme edusti Saaren Ilmo ja Suikkarin Matti . Molemmilla loppui laulut valitettavasti keräilyeriin .
Sunnuntaina oli vuorossa yleinen luokka , jossa ajoivat Suikkarin Mika ja Marko sekä Valkosen Ari . Mikan ajot jäivät alkuerälähtöön teknisen vian vuoksi ja Arille tuli noutaja välierä vaiheessa .
Markolla kisat sujuivat erittäin hyvin . Neljällä lähtövoitolla suoraan päivän päälähtöön A-finaaliin . Siellä ensimmäisen kurvin taisteluiden jälkeen lopputuloksissa Marko sijottui toiseksi . Hieno suoritus Markolta ! Valitettavasti vain hyvä auto meni kaupaksi . Kuvagalleriasta löytyy kuvia kisoista , joista kiitos kuuluu Pöyhösen Harrille ja Suikkarin Markolle !
Tervehdys !
25.3 pidettiin seuran kevätkokous . Kokouksessa hyväksyttiin tili.-ja vastuuasiat, sekä kuultiin "mairittelevan" hyvä toimintakertomus vuodelta 2007. Seuran kokoperheen kesäretki pidettäneen 24.5 ja kohde yksi Helsingin kaupungin osista, eli Suomenlinna. Laittanette jo nyt päivämäärän muistiin. Kokouksessa myönnettiin ansioituneesta osallistumisesta vuosien 2006-2008 talvirallisprintin järjestelyihin tunnustus plaketit kioskitoiminnan vastuuhenkilöille
Maarit Koivulalle ja Suvi Reinikaiselle, sekä hinauspäällikkö Seppo Kuoppamäelle. Toki koko joukko muitakin sprintin tekijöitä löytyy. Kuitenkin on aina laitettava raja johonkin. 17.5 ajetaan Black Rocket ralli, johon seura tarvitsee EK:n
rakentajia. Janakkalasta oli sprintissämme noin 40 talkoolaista ja 17.5 on velan maksun aika. Ilmoittautumiset hommiin Eskolle. Yhteystiedot löytyy etusivulta.

25032008.jpg

Ylpeät tunnustus plaketin saajat Suvi ja Maarit. Seppo puuttuu kuvasta.


Terve taas!
Tiedoksi kerrotaan seuraavaa: ajoharjoittelupäivä Hyvinkään radalla on kesäkuun 28.pvä klo 12-18. Ilmoittautumiset
Reinikaisen Eskolle, yhteystiedot etusivulla. Muistutettakoon myös, että tämä ajopäivä "maksetaan" Hyvinkään porukalle 13.9. SRC:n SM-osakilpailussa työskentelyllä. Muuta maksua ei ole, paitsi seuran ulkopuolisilta 30 €. Ajopäivä on ollut suosittu tapahtuma, joten kaikki mukaan ajamaan tai vaikka katselemaan meininkiä!
Lisäksi työvoimaa tarvitaan Hyvinkäälle jokamiesluokan kisoihin 11.5. Ilmoittautumiset tuohon pestiin myös Reinikaisen Eskolle.
Useammanlaista hommaa tarjolla liputtamisesta lähdön toimiin. Reippaasti mukaan!
Uusi vuosi ja uudet kujeet
Vuosi on vaihtunut ja jäsenmaksukausi pyörähtää päälle. Muistathan Sinäkin maksaa jäsenmaksusi! Jos kaipailet ko. asiasta tietoja, vieraile "jäsenpalsta"-osiossamme, josta löydät tilinumeron ja jäsenmaksusumman. Jäsenmäärä on nyt 60 henkilön paikkeilla.
 
Riihimäki Ralliin EK1:n HausUA:laisille väkevä kiitos panoksestanne! Kaikki pätkällämme töitä tehneet, syvä kumarrus ja kiitos!
Rallissa oli HausUA:laisväriä, onnittelutkin lienevät paikallaan Matti ja Olli Väänäselle, jotka ajoivat luokassa 13 viidenneksi Ford Escortilla. Mikäli ko. henkilöillä sattuu olemaan valokuvaa rallimeiningistä, otetaan se ilolla täällä vastaan Eevan sähköpostiin, joka löytyy etusivulta.
vaanasetriksuralli08.jpg
Ja löytyihän sieltä! Tässä kuva Riihimäki Rallista. Kerrottaneen, että poikain tarkoitus on ajella F-Cup:ia tänä vuonna ja
seuraava koitos 19.1. Valkealassa. Mikäli aktiivikansa tahtoo seurata nettituloksia on tämän ryhmän lähtönumero 97 ja Tiaisen Jari istuu kyytiin.
Kiitoksia kovasti tiedottamisesta ja paljon onnea tuleviin koitoksiin!
 


©2020 Hausjärven UA - Putteri (MMD Networks Oy)