Syyskokouksessa tapahtunutta ja juhlittua
Syyskokouksessa valittiin seuran kaudelle 2008 uusi puheenjohtaja. Kunnian sai osakseen sprinttimme ratamestarina sivakoiva Sirpoman Arto. Kyseisellä veijarilla on paljon tekemistä moottoriurheilun kanssa; kartanlukijana ralliautossa hän on lähestulkoon virtuoosi (!) ja jakaa myös oppejaan alueellamme nuottitutkinnoissa. Onnea Artsille! Mainittakoon myös kannustusstipendin saanut nuori jokkisautoilijamme Jani Happo ja toimitsijalahjuksen saanut seuran veturimme Esko Reinikainen. Vaikka alueemme edustajaa ei paikalla ollut, seuramme jakoi kuitenkin alueellisen tunnustuksen useamman seuran hyväksi tehdystä työstä. Palkinnon sai Hannu Reinikainen. Kannustushuutoja ja railakkaita tunnelmia myös jokkis- ja rallipuolen kuskeille, jotka ovat hienosti vuoden aikana menestyneet. Kaikille oikein hyvää joulunalusaikaa!
 
Aluemestaruus palkitut 2007
Tässä vielä kuva jokkiksen aluepalkintojenjaosta. Palkitut kuvassa : Marko Sundell yleinen 2., Marko Suikkari yleinen 1., Olli Tonttila nuoret 1., ja Ari Valkonen yleinen 3. Onnea! Kuvasta kiitämme FOTO-MELAa.
 
Seuran ensimmäinen autosuunnistuskilpailu takanapäin
Itse kilpailu sujui kaikin puolin kommelluksitta, viikonlopusta jäi ainakin järjestäjille hyvä mieli. Osanottajia kaivattiin enemmän, mutta paikalle tulleet saivat varmasti vietettyä kivan päivän ja sen kruunasi tietysti palkintojenjako ja sumpit Valkjärven leirikeskuksessa. Ja näinhän siinä kävi:
4. sija Team Pimppari (Teemu ja kumppanit!)
3. sija Team Möttöset (Sanna R:n poppoo)
2. sija JPJ (Jukka, Tuija ja Niko Suikkari)
ja voiton vei...
1.sija Lost In Hausjärvi (Hannu ja Suvi Reinikainen perheineen)
Palkintoina oli vähän kaikennäköistä työkalupakeista ledivaloihin ja karkeista autokemikaaleihin...hitsin himpula, olisikohan Sinunkin pitänyt olla paikalla? Nou hätä, ehkäpä ensi vuonna! Mikäli vielä jollakin autosuunnistuspäivässä mukana olleella on kehitysehdotuksia herännyt tai muuta kuitattavaa niin Eevalle sähköpostia. Tattis. Niin ja onnea paljon autosuunnistuskisassa menestyneille!
 
HausUA:n oma autosuunnistus-kilpailu
Toivottavasti kaikki jäsenet ovat saaneet oman autosuunnistuskilpailu-kutsunsa. Kilpailu pidetään Hausjärven kunnan alueella 10.11. alkaen klo 13 Turkhaudalta. Ilmoittautumiset tiedotussihteerille 2.11. mennessä. Parhaat palkitaan. Mikäli kaipailee lisätietoja, niitä saa Eskolta ja Eevalta.
 
Kaikille kiinnostuneille tiedoksi
Aluevalmennusinfotilaisuus 13.9. klo 18.30-21.00 Hyvinkään Rantasipi Sveitsissä. Aiheina mm. AKK Motorsportin valmennustoiminta ja valmentajakoulutus. Koskee kartingia ja rallia. Pyynnöstä Eeva lähettää sähköpostitse varsinaisen kutsun tilaisuuteen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua (6.9.mennessä), joten ole ajoissa liikkeellä.
 
Riksun Ryminä
Riksun Ryminä järjestettiin lauantaina 18.8.07 Hyvinkään radalla. Töissä oli kymmenisen henkilöä ja kisaamassa neljätoista. Todella hieno edustus "kotikisoissa". Ensi alkuun onnittelut Suikkarin Markolle, joka voitti yleisen luokan. Yleisessä luokassa sijoittuivat myös Marko Sundell (3.), Ari Valkonen (4., ehti yhdessä erässä heiluttelemaan lippupisteillekin, hieno homma!), Mika Suikkari (7.) ja Grönroosin Sami (20.). Nuorten luokassa toiseksi kiri Tonttilan Olli. Onnittelut! Kisatuloksia tarkemmin näkee AKK:n Kiti-palvelusta.
 
MYÖS TÄRKEÄÄ!
Seuramme kerhoillat alkavat syyskuun ensimmäisellä parittomalla viikolla, tiistaina klo 18, 11.9. Tervetuloa kaikki!!!
 
Menestystä Somerolla 22.7. jokkiskisoissa

Somerolla oli sunnuntaina lämmintä. HausUA miehitti katsastuspaikkaa heti aamusta. Lämmin kiitos vaivannäöstä kaikille. Itse kisoissa Nummisen "Hara" oli 16. ja Sundellin Marko sijalla 19. Mainittakoon myös, että kuuleman mukaan nuori Jani Happo HausUAsta on sijoittunut samaisena viikonloppuna Toholammen kisoissa luokassaan kuudenneksi. Onnea!

©2020 Hausjärven UA - Putteri (MMD Networks Oy)