-Tervehdys hyvät autourheilun ystävät !

Vuoden suurin autourheilutapahtuma lähestyy kovaa kyytiä ja nyt olisi kaikilla innokkailla mahdollisuus päästä rakentamaan maailman parasta MM-rallia ja samalla näyttämään muille , kuinka pienikin seura pystyy järjestämään EK:n tyylikkäästi kaikkien oppien mukaan . Samalla parannamme seuramme taloutta , joka monen hyvän vuoden jälkeen ei ole hääppöinen , johtuen pakkasen karkoittamasta sprintti yleisöstä . Seura tarvitsee myös toimintaansa rahaa .Kilpailupäivän miehitys on ok . Nyt pitäisi saada lisää käsiä LA 23.7 ja SU 24.7 yleisöalueiden , kulkureittien ja väliteiden siimoitukseen ym. rakentamiseen . Sunnuntai-iltana klo 17.00 EK:lla suoritetaan turvatarkastus , jolloin paikat pitäisi olla kunnossa . Myös alueiden purkamiseen PE 29.7 n. klo 20.00 olisi lisäapu tervetullutta . Korvaukseksi pystyn järjestämään talkooporukan ilmaiseksi kyseiselle pätkälle .

Koivukehän EK , jonne hoidamme tekniikan ja yleisöalueet ajetaan PE 29.7 KLO 15.37 ja sulku alkaa klo 12.00 . Kokoontuminen talkoisiin Serafiinan pihassa molempina aamuina klo 9.00 . Runsaslukuisia ilmottautumisia talkoisiin numeroon 050-5994132

Terv Arwo

 

-Seuran jäsenten ja sprintin talkoolaisten sauna.- ja turina tuokio Valkilla lauauntaina toukokuun 28 päivänä klo 14.00 alkaen. Seura hoitaa tarjoilut. Tervetuloa.

-Hausjärven UA ei järjestä jm-kilpailuaan helatorstaina 2.6.2011 !

 

-37. Riihimäki-ralli

Seura oli järjestämässä raviradan (EK1) yleisö-erikoiskoetta,kilpailijoissakin HausUa oli edustettuna.
Numerolla 18 Leander Matti kartanlukijana Suorsa Jouni, 131 numerolla Tonttila Olli vieressä Lampila Pertti,
144 numerolla kyydissä istui Sirpoman Arto, 169 numeron kyydistä löytyi Väänänen Matti, Mustanoajan Pekka kuljetti autoa numero 172,176 numerolla ajoi Tonttilan Mikko.

Hausjärven Talvirallisprint 13. Helmikuuta 2011


Kuudes Talvirallisprint, toisen kerran saanut SM-osakilpailu arvon.
Hallian Tomi on jälleen tulossa kilpailemaan, Tomppa on voittanut Hausjärven kilpailun neljä kertaa.
Suomen mestaruuksia Hallialla on viisi, osakilpailu voittoja 98.
Ennen Hausjärven kilpailua hänellä on Nokian kilpailu, ja kauden 2011 ensimmäinen SM-osakilpailu joka ajetaan Lapualla 6. Helmikuuta,
voimme siis nähdä 100 kertaa voittaneen kuljettajan.
Kilpailu on Hyvinkää-Riihimäki talousalueen harvoja arvokilpailuja, joka myöskin televisioidaan. Kilpailu näytetään MTV3MAX kanavalla MotorForum ohjelmassa.

©2020 Hausjärven UA - Putteri (MMD Networks Oy)