Pikkujoulua vietetään syysvuosikokouksen merkeissä 1. Joulukuuta 2012, paikkana Hausjärven Niklandia klo.18.00 alkaen. Osoite Niklandiaan on Honkarannantie 92 12100 OITTI. Tarjolla on joululounas hintaan 25€ / henkilö joten ruokailijoilta pyydetään sitovat ilmoittautumiset Artolle 23. marraskuuta mennessä. Puhelimella 050 5994132 tai sähköpostilla arto.sirpoma@saunalahti.fi Niklandiassa ei ole anniskelu oikeuksia niinpä alkoholipitoiset ruokajuomat ja muut pikkujoulu juomat jokainen tuo itse.


 Hausjärven Perinnemarkkinat launtaina 04.elokuuta.

Mäkisen Jari oli Oitissa pidetyissä Perinnemarkkinoilla pitämässä HausUa:n osastoa, paikalle oli tuotu kolme erilaista kilpa-autoa.

 

 

 

 


 Hausjärven Urheiluautoilijat ry:n sääntömääräinen kevätvuosikokous pidetään 11.huhtikuuta 2012 Hausjärven Niklandiassa klo.18.00. Osoitteessa Honkarannantie 92 12100 Oitti.


38. Riihimäki-Ralli 14.01

Seura oli järjestämässä raviradan (EK1) yleisö-erikoiskoetta,kilpailijoissakin HausUa oli edustettuna.

Sirpoman Arto istui Ilmo Larion kyydissä

 


6.1.12 Hyvinkään rata : Anthony Bourdainin ja Sam Yaffan tutustuttaminen kuningaslajiin -> jokamiehenluokkaan :) Ohjelma tulee ulos JIM-kanavalta syksyllä -12 . HausUA:n jäsenistö hoiti tapahtuman pyörityksen ja Uusimäen Antti vuokrasi kaluston herroille . Ajamassa oli Lokki , Tuulia , Kolehmaisen Joonas , Kaikkosen Pete , Reinikaisen Hanski , Suorsan Jouni ja Hakulisen Jarmo . Rata oli liukas ja jouduimme ajamaan kesärenkailla huonon jäätilanteen vuoksi . Hauskaa oli ja viimeisessä lähdössä "herrat" kolistelivat keskenään Bourdainin päätyessä penkalle :)

 

 

©2020 Hausjärven UA - Putteri (MMD Networks Oy)